billiga löpband på nätet

Köpa löpband online

Du som gillar att promenera och springa vet att denna typ av träning tillhör den kanske bästa träningen som finns. Det enda som kan vara lite irriterande är att vi endast kan göra det på sommaren eftersom på vintern så är det ofta kallt och halt ute. Men det finns så klart ett sätt som vi kan kompensera träningen denna tid  och det är med ett löpband. Det är helt enkelt ett träningsredskap som inte tar upp så stor plats och gör att du även kan springa när det är mörkt och kallt ute, eller varför inte året om. Det finns även liknande modeller som kallas för promenadband och gåband men de är mer anpassade för att gå i rask takt. De är också lite annorlunda uppbygga eftersom de inte frestas på lika mycket som ett löpband.


Ett löpband skall köpas av bra kvalité och vi skall visa på vilka saker du skall tänka på i första hand. Storleken är viktig för att många billiga modeller är helt enkelt för små och då är det själva löpytan som är för liten. Bandet som rullar måste vara långt och även brett annars känner man direkt en osäkerhet och träningen kommer inte att bli bra. Det är viktigt att man kan ta samma stora steg på löpbandet precis som man gör i verkligheten. Sen så kommer vi till hastigheten och alla har olika topphastigheter. Du måste tänka dig ungefär hur snabbt du kommer att träna och ligger din hastighet nära maxhastigheten på löpbandet så kommer den att föra oljud. Det är heller inte bra för motorn eftersom den kommer att gå på högvarv hela tiden, så välj då ett annat löpband istället.
 Billigt löpband på nätet

Vinkeln kan man ställa in på alla löpband, men på vissa så kan man ställa in den helt automatiskt när man tränar. På de billigare så måste man avbryta sin träning och göra det manuellt. Den digitala displayens funktioner skiljer sig så klart mellan en dyr och billig, men det är inte säkert att du behöver alla extrafunktioner som finns. Till exempel på en billigare modell så visas hur snabbt du springer och annan information som hur många kalorier som du har förbrännt. Andra har även träningsprogram programmerade och man kan enkelt starta det med en knapptryckning och du kommer att då igenom ett träningspass där du får en optimal träning. Om den även är utrustad med en pulsmätare så finns det funktioner som pulsträning där din puls avgör hastigheten utifrån din förmåga. Detta ger en både skonsam och samtidigt väldigt effektiv träning.


Som du förstår så får man vad man betalar för men kvalitén på själva produkten behåller man när man köper på rätt plats online. Det är så klart viktigt när man tränar, då det finns exempel på löpband som bara blir stående på grund av att inköpet inte var genomtänkt. Köp ditt gåband online på nätet hos en sportaffär såsom Sporttema och du kommer att vara säker på att det blir bra. Sen så är det bara att placera den framför din tv i vardagsrummet eller på någon annan plats där den passar bäst.

Sedan är det bara att sätta igång och komma i form, gärna med musik eller liknande så att du känner dig extra peppad.

Köp löpband online

Läs mer om löpträning