billiga löpband på nätet

Billigt löpband

Alla gillar att göra riktiga fynd, men ibland så är vi helt enkelt ”dumsnåla” eftersom vi inte har den kunskap som krävs och vi kan ofta se detta när nybörjare skall handla sina träningsredskap. Man går helt enkelt till lågpriskedjan och köper något som inte är egentligen så bra som det bör vara och man glömmer bort att man faktiskt kan köpa produkter av bra kvalité till ett billigt pris på nätet istället. Att köpa billiga löpband som vi skall titta på här har stora skillnader och den största skillnaden är hur de är uppbyggda. Man får vad man betalar för, men utan att rucka på kvalitén när man köper online hos en bra sportaffär. Det man helt enkelt betalar extra för är de extra funktionerna och i grunden så skall man ställa krav på vissa saker.


Många billiga modeller är helt enkelt för små och det är själva löpytan som är för kort och bredden är för liten helt enkelt. Till skillnad mot ett gåband eller promenadband så är det mer viktigt på ett löpband. När du springer så tar du längre steg och därför så är längden viktig och bredden måste vara bra så att du kan springa på ett helt naturligt sätt, precis som om du är utomhus. Alla löpband och även promenadband och gåband kan man ändra lutningen på och det kan ske manuellt eller helt automatiskt. Ju högre lutning man har desto större kliv kommer du att ta så att du förstår nu varför detta är så viktigt.
 Köp billigt löpband online

Hastigheten är nästa sak som man måste kontrollera, och det beror på hur du vill träna. Ett löpband har en maxhastighet och den skall vara minst 10 % över vad du springer i som max, annars så kommer motorn att ta mycket stryk. Det finns även andra nackdelar och det är att motorn kommer även att låta mer när den hela tiden går på höga varvtal. Och så var det detta att man får vad man betalar för och det har att göra mest med funktionerna. Först så är det viktigt att tänka sig vad man behöver, men alla billiga löpband som har bra kvalité som du köper online har en digital display. Funktionerna skiljer sig från att bara visa till exempel hastighet och hur många kalorier som du har förbrukat till att ha även träningsprogram inprogrammerade.


Träningsprogram är alltid bra eftersom det effektiviserar din träning på ett sätt som gör att du får ett bättre resultat. Vissa modeller har även en pulsmätare som du sätter på armen som exempel och du kan se din puls i realtid. Vissa har även något som kallas för pulsträning och då anpassas just din träning efter din puls och du får ett pass som är till 100 % gjort för din kropp. Det handlar om komfort och med den information som du har fått av oss här så kommer du att kunna välja ett löpband som du kommer att bli nöjd med. Placeringen är upp till dig, men du kan titta på tv samtidigt eller placera den vid något fönster så att du även kan se ut och kanske lyssna på musik samtidigt.

Köp löpband online

Läs mer om löpträning